Aku rembat beg Barry Smith percuma di Maybank Treats Fair 2009

midvalley

Alamak Kad kredit ku hampir nak habis tempoh, nasib baik la Maybank ade buat Maybank Treats Fair kat Mid Valley. Diorang buat pada 24-26 Julai 2009 and kad kredit aku tamat bulan Julai jugak. Inilah masanya untuk aku redeem barang selepas bertahun-tahun aku simpan point (sebenarnya aku tak tahu pun nak redeem macam mana). So bagus jugak Maybank adakan Fair macam ni boleh la aku redeem semua point aku sebelum aku terminate kad aku.

Dengan pantas aku nga isteriku pegi Mid Valley hari Ahad yang lalu. Walaupun hari tersebut adalah hari terakhir tapi ramai sungguh manusia. Semua dok sibuk redeem point. Aku pikir nak rembat beg laptop Swiss tapi kalu redeem beg tu masih ade baki dekat 10ribu point lagi. Rugi kalu tak habiskan. Selepas puas aku keliling ketiga-tiga dewan tu akhirnya aku decide ambik beg Barry Smith. Puas hati aku… 

beg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: