About

Hamba dahului ribuan terima kasih kepada sidang pembaca kerana sudi mengunjungi blog hamba ini. Hamba hanyalah orang biasa untuk berkongsi maklumat dengan pembaca.

Blog hamba ini telah dibahagikan beberapa kategori iaitu pandangan politik, teguran sosial, info segar, info rantaian dan blogroll.

Pandangan politik adalah karya hamba atas pandangan hamba sendiri dan tentu sekali berbeza pandangan dengan sidang pembaca. Hamba berharap pembaca boleh menilai dan memberi komen sebagai respon daripada karya hamba.

Teguran sosial juga adalah pandangan hamba sendiri mengenai keadaan sosial di Malaysia dan seluruh dunia. Pandangan hamba ini tidak mewakli mana-mana pertubuhan atau parti politik.

Info segar adalah usaha hamba untuk mengumpul info-info yang boleh dikongi oleh sidang pembaca. Hamba berharap dengan info-info ini dapat memberi manfaat kepada sidang pembaca. Karya di bawah kategori ini adalah karya asli hamba sendiri.

Info rantaian adalah info-info atau cerita-cerita yang hamba terima dari rantaian email atau blog-blog yang lain untuk dapat manfaat bersama dengan sidang pembaca.

Blogroll adalah cerita-cerita seharian hamba yang difikirkan boleh dikongsi bersama.

Akhir sekali hamba berharap dengan blog ini hamba dapat menyampaikan info-info bermutu untuk sidang pembaca. Misi besar untuk blog ini adalah menjadi MAJALAH INFO PILIHAN sidang pembaca.

Insya Allah….

cayrol kurtma
cayrol272 at yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: